Make-up or no make-up?

Ćao svima!

Devojke da li se šminkate? Ja se šminkam od svog šestog razreda. Nikad nisam preterivala. Uvek je to bilo ono osnovno: puder, korektor, krejon, maskara, sjaj za usne. Naravno, to koristim kao svakodnevnu šminku, a naravno za neke posebne prilike ili izlaske koristim nešto drugo, ali to sad nije bitno. Ono što je bitno jeste da smatram da je svaka žena lepša sa šminkom. Do sad nisam upoznala osobu koja je lepša potpuno nenašminkana. Da li se slažete?

Postoje i oni momci koji tvrde da su devojke bez šminke lepše, pa tako ih ubeđuju da ne stavljaju ništa od šminke. Ja sa tim nemam problema. Niko, ali niko me ne može ubediti da sam lepša bez šminke. To potvrđuju ove dve fotke. Na prvoj fotki sam potpuno nenašminkana, a na drugoj fotki imam dnevnu diskretnu šminku (puder,korektor, bronzer, ajlajner, krejon).

IMG_20120917_170830    IMG_20140220_145804

Meni, recimo nije problem da se ujutru, koliko god rano bilo, našminkam i uveče da skinem šminku. Ni jednom nisam zaspala našminkana, niti mi pada na pamet tako nešto! Danas ima jako puno preparata i vlažnih maramica za skidanje, tako da taj proces uopšte nije naporan, a i ne oduzima mnogo vremena.

Ukoliko ne volite da se šminkate, setite se da možete biti lepše nego što jeste. I setite se da ćete se sigurno osećati sigurnije u sebe što je jako bitno! Probajte jedan dan da stavite maskaru i malo rumenila, videćete o čemu vam pričam. 😉

U narednom periodu ću vas upoznati i sa make-up detaljima koje ja koristim i kako se šminkam. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s