Dove ambassador

Pozdrav!

Kako biste me bolje upoznali, odlučila sam da danas pišem o jednom takmičenju na kojem sam osvojila 3. mesto. U pitanju je izbor za Dove ambasadorku lepote.
Leta 2010. godine, na kompjuteru sam trazila nesto o Dove proizvodima i slučajno naletela na konkurs koji je već uveliko bio u toku. Poslala sam tri svoje fotografije i naravno, kako to već ide, zvala sve žive da glasaju za mene. 🙂 Borba je bila poprilično teška, moram da priznam, a kako i ne bi, kada smo se borile za put u Nicu i za haljine našeg kreatora Darka Kostića. Nedelju dana je trajala moja borba za haljinu. Vodila sam 6 dana sve dok 7. dan nije naišla devojka koja me je prešla sa bodovima. Bila sam strašno tužna, ne zato što neću dobiti haljinu, već zato što je toliko ljudi verovalo u mene. I baš u trenutku kada sam izgubila svaku nadu, kada su proglasili pobednicu te nedelje, ja sam otvorila stranicu i krupnim slovima videla VERA DIMOV. Sestra i ja smo vrištale jedno 20 minuta po kući, mama i tata su mislili da nam se nešto loše dogodilo, a kada su videli šta je, počeli su da vrište sa nama. Porodica je tu da vrišti sa tobom kad u nečemu pobediš, zar ne? 😉
I tako sam se ja upoznala sa predstavnicima Dove kozmetike u Srbiji, upoznala još dve devojke koje su bile ispred mene. Dodela tih haljina je naravno bila ispraćena snimanjem za tadašnju Avala televiziju, a jedan dan je čitava ekipa došla u Rumu (odakle sam ja inače) i snimala prilog o meni. Ne ponosim se tim snimkom koji možete naći na YT, a ja vam naravno neću dati link. 😀
Nažalost, haljina koju sam dobila mi je velika i izuzetno skupa, pa stoga, počinjem da razmišljam da od nje napravim venčanicu. Iako je sivo-srebrna, nema veze, ja mogu da se izvlačim na to da sam luda umetnica. 😉
A da, zaboravila sam da napomenem da sam izašla i u jednom broju Story časopisa sa druge strane naslovnice, ha! 😀 Reklamirala sam Dove Invisible Care kupku, koju obožavam, zaista.
Eto, ova pričica će vas približiti meni i nadam se da će vas podstaći da se i vi borite za nešto što želite i ne odustajete!

—————————————

Hello!

As a way to get to know me better, I’ve decided to write today about a competition where I won the 3rd place. Competition was about choice for Dove ambassador of beauty.
On summer 2010. while browsing the internet about Dove products, I accidentally stumbled upon competition that was already in motion. I’ve sent 3 of my photos, and of course as it goes, got everyone to vote for me.  Battle for votes was quite tough, I have to admit, and why it wouldn’t be, when the reward was a paid trip to Nice and dresses of our famous creator Darko Kostic. Voting lasted for a week, and I was in the lead for 6 days, until on the 7th, another girl got more votes than me. I was very sad, but not because I won’t get a dress, but because people believed in me. Right when I was about to lose all hope, they declared the winner for that week’s voting, and as I opened the web page, I could see with big letters VERA DIMOV. My sister and I screamed for 20 minutes around the house, mom and dad thought something bad had happened, but when they found out what really happened, they started screaming with us. Family is there to scream with you when you win things, right?
And so I met with representatives of Dove cosmetics in Serbia, and I also met two other girls that had more votes than me. Dress awards giving was of course followed by reportage by then Avala Television, and for one whole day, whole TV crew came to Ruma (my hometown) and did coverage about me. I am not very proud of that video, which you can find on YouTube, and I of course won’t give you the link. Unfortunately, dress I got was too big and very expensive, so I am thinking about turning it into a wedding dress. Although the dress is silver-grayish, it doesn’t matter, I can always say that I a crazy artist.
Oh yeah, I forgot to mention that I did come out in one of the issues of magazine Story, on the second page, ha! I did promote Dove Invisible bath care, which I loved, and I mean really. So there you go, this story should get you to know me better, and I hope encourage you to fight for something you want, and to never give up!

 

IMG_1097_404834139    sdsdfs

trytryt     sdefsdf

photo.php

ersder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s