Nešto sasvim novo ”Pasuljčić Pričko”

Danas ću da vam pišem o jednoj preslatkoj stvarčici koju sam dobila na poklon od kume. Reč je o zrnu pasulja koji kada naraste ima porukicu na svom plodu. Jel vam i dalje nije bas najjasnije o čemu se radi? Ni meni nije bilo. 😉

pasuljcic 3

Dakle, čudnovata biljčica koja nam nešto ”govori” naime širi pozitivnu energiju. Poruke, koje možete videti na zrnu kada kupite su baš takve, pozitivne!
Pasuljčić je odlična stvar za poklon. Odaberete poruku koju biste želeli da prenesete osobi kojoj poklanjate pasuljčić i ona za 10ak dana izraste iz saksijice koju takodje možete izabrati.

Ovako izgledaju zrna kada vam stignu:

pasuljcic 2 pasuljcic 4

pasuljcic 1

A ovako izgleda Pričko kada naraste. Preslatko je, priznajte! 😉

     pasuljcic 2   pasuljcic 3  pasuljcic 1

Ono što je mene oduševilo jeste to da kada malo bolje pogledate ovaj proizvod, on nam pomaže oko dosta stvari. Recimo, zahteva redovno zalivanje, kao i svaka druga biljka. U ovim, ne tako lepim vremenima, dobro je odvojiti vreme i posvetiti se nečemu ovako slatkom, voditi računa i gajiti ga. Pogodan je za decu baš iz tih razloga.
Ako vam se dopada ovaj proizvod i želite da vidite kompletnu ponudu, pogledajte ovu stranicu i naručite paket koji se vama dopada. Pasuljčić Pričko fb stranica

Advertisements

2 thoughts on “Nešto sasvim novo ”Pasuljčić Pričko”

  1. hehe, ja mislim da od svog 9 rodjendana gajim pasulje da rastu iz tegle 🙂 to mi ostalo iz osnovne škole, imali smo projekat i morali smo da uzgajimo svoju biljčicu, od tad sam luda za pasuljem, jer prelepo izgleda kad poraste:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s