H&M highlighter vs. NARS the multiple

kombinacija H&M i NARS 

Danas ću vam predstaviti dva proizvoda koja sam dobila ovog leta. Prvi H&M proizvod sam dobila od sestre, a drugi, NARS sam dobila od drage prijateljice iz Australije. Dugo sam imala želju da nadjem neki dobar hajlajter, što zbog sebe, što zbog šminkanja mojih modela koje fotkam. I eto, dve drage osobe, kao da su znale šta mi je želja. 🙂

H&M Highlighter je kompaktni puder u pakovanju od 8g. Izgleda kao svetlucava senka za oči. Verovatno i može da se koristi kao senka, ali ja vam to ne bih preporučila jer se sjaj ovog hajlajtera vidi tek kada ga nanesete na kožu.

hm_02

Ima izuzetno jak sjaj. Hajlajter se koristi u malim količinama i ja ga nanosim prstima. hm_04Kažiprstom nanesem malo na jagodice i vrlo malo iznad gornje usne i na bradu. Znam da je potrebno staviti i na nos, medjutim, meni nekako ne stoji kada sija, čini mi se kao da mi ga samo vizuelno uveća.

Cena ovog proizvoda je 5.95 dolara.

hm_01

hm_03

Na slici jedva može da se vidi da sam stavila H&M hajlajter, dok se na nosu recimo NARS Multiple vidi. 🙂 Žao mi je što nisam imala svetlosne uslove da prikažem malo bolje ova dva odlična proizvoda.

nars_01

Pogodan je i za stavljanje ispod obrva, jer onda lepo istakne oči, a i obrve izgledaju urednije, pogotovo ako i na njih stavite neku senku i popunite nepravilnosti.

Nisam još imala priliku, ali na sledećem fotkanju ću sigurno ovaj hajlajter koristiti kada budem htela da modelu dam neki svež izgled. 🙂

 

Drugi proizvod o kojem vam danas pišem jeste NARS The Multiple. Sama reč Multiple vam je jasna, u jednom pakovanju imamo sve!
nars_4O NARS kozmetici sam samo čitala, nikada nisam imala ništa od njih, medjutim, prijateljica Alexa me je obradovala sa proizvodom koji svaki dan koristim. Multiple može da se koristi i kao senka za oči, i kao sjaj za usne, a ono što meni najviše znači, može da bude hajlajter isto kao i H&M-ov puder. nars_05nars_06
Moj Multiple stik je bronzane nijanse, tačnije South Beach (1503), a pakovanje sadrži 14g ovog proizvoda. nars_03

Na sajtu sam pročitala da postoje NARS mat i sjajni stik i da svaki od njih ima par različitih nijansi. Svaki košta 39 dolara.

Da li je neka od vas koristila neki od ovih priozvoda? Kakva su vaša iskustva?

NARS ima dosta drugih nijansi koje su super zamena za rumenila. Pogledajte na sajtu: http://www.narscosmetics.com/

 

Naravno posetite i moju facebook stranicu i lajkujte je ukoliko vam se dopadaju moji postovi. 😀 www.facebook.com/accordingtoverablog

5 thoughts on “H&M highlighter vs. NARS the multiple

  1. Pingback: Dnevna šminka| Hladni i topli letnji dani | According to Vera

  2. Pingback: Dnevna letnja šminka | According to Vera

  3. Pingback: Milani| Powder Blush 08 Tea Rose | According to Vera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s