Hedera Vita|Losion i sapun za negu tela

VDP_3683

Hedera Vita proizvode i dalje testiram. 🙂 Na red su došle stvarčice sa nevenovim uljem i propolisom.

Kada sam pročitala propolis, mislila sam da se sapun, losion i ja nećemo družiti jer baš teško podnosim miris propolisa, medjutim, mogu vam reći da se uopšste ne oseti.

Oseti se miris nevena, što mi je skroz super, jer nekako me taj miris asocira na pravu negu kože. Ranije sam koristila kremu DermaCal koja je od nevena i stvarno je lepo uticala na kožu lica.

Da predjem na svaki proizvod posebno. Dakle, losion za negu tela je standardne teksture losiona, bele boje i kao što rekoh intezivnog mirisa nevena.

Lako se nanosi i mogu reći da ne upija baš odmah, već mora malo da se sačeka. Koristim ga par nedelja jer nemam puno obaveza, pa imam vremena da sačekam da lepo upije.

Mislim da mi je ovaj losion spasao kožu ove zime, jer je scenario svake godine isti: Perutanje kože na nogama, suvi laktovi, itd.. Otkako koristim ovaj losion, to se nije dogodilo. 🙂

VDP_3685

Nadam se da na fotografiji vidite šta kaže proizvodjač:

VDP_3686

Što se tiče sapuna, nisam toliko zadovoljna kao sa losionom. Odnosno, da nije bilo losiona, isušio bi mi kožu, pa bi se možda i više perutala nego inače.

Mislim da je ovaj sapun namenjen za one koji imaju masnu kožu, jer meni sa suvom, nije odgovarao.

VDP_3684

Pokušala sam da se umivam ujutru sa njim, ali je efekat na obrazima i bradi bio loš, isušio je kožu, dok je na mojoj masnoj T zoni izbalansirao masnoću.

Takodje, momak je probao sapun za umivanje i dobacio: E, pa ovo uopšte nije tako loše! 😀

Definitivno oni sa suvom kožom treba da ga preskoče kao i većinu sapuna osim legendarnog sapuna sa magarećim mlekom, dok onima sa masnom kožom preporučujem ovaj sapun jer već posle dva korišćenja daje efekte.

VDP_3691

Reč proizvodjača:

VDP_3688

Žao mi je što vam ne pišem cene, ali ovi uzorci su dobijeni tako da ne znam tačno koliko koštaju. Mislim da su oba proizvoda dobra na svoj način, a u kombinaciji su super.

Da li ste probale neki od ova dva proizvoda? Šta mislite?

One thought on “Hedera Vita|Losion i sapun za negu tela

  1. Pingback: Hedera Vita| Mleko za telo (višnja i vanila) | According to Vera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s