La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Unifiant

vdp_8779-2

Još jedna stvar koja se nalazi u mom neseseru posledjih par meseci jeste La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Unifiant odnosno, tonirana krema za lice.

vdp_8868

Ova ovoj tubi možete naći adekvatnu negu i prekrivanje nepravilnosti na licu, na jednom mestu. Evo šta proizvodjač kaže:

vdp_8785-2vdp_8783-2

Lako se nanosi na lice i odmah upija. Ima prelep miris! 🙂

vdp_8799-2

Ja sam dobila nijansu Light i potpuno se uklapa u moj trenutni ten (tokom zime).

vdp_8792-2vdp_8796-2

Na fotografijama vidite moje lice bez ičega i moje lice nakon nanošenja La Roche-Posay Effaclar kreme:

vdp_8865vdp_8870

Jedini problem koji sam imala s ovom kremom jeste isijavanje. Krema je namenjena za osetljivu kožu, pa samim tim pretpostavljam i suvu, tako da moja T zona nije reagovala na nju. Ali ukoliko volite negu, pre nego šminku odnosno jaku pokrivnu moć, ovo je krema za vas!
Preporučujem je svima koji vole laganu dnevnu šminku, a imaju suvu ili normalnu kožu.

Cena za 40ml ovog proizvoda je oko 1500 dinara.

Na fotografiji ispod imam Effaclar Duo(+) Unifiant, korektor i blago konturisano lice bronzerom. Sasvim dovoljna količina šminke za svaki dan. Zar ne?

vdp_8880

Koji proizvod od La Roche-Posay preporučujete? Volela bih da probam još nešto! 🙂

*PR proizvod

Hvala što me čitate, Vera

12 thoughts on “La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Unifiant

  1. Ja sam probala gel za intimnu negu! Odličan je! Košta 1060rsd,ali u Liliju prve subote u mesecu može se kupiti 40%jeftinije tj. za nekih 600rsd.Dete mi je imalo kandidu posle operacije, jer su joj u bolnici davali jake antibiotike, ali ne i probiotik niti su meni rekli da kupim! Doktorka nam je dala testere! Ko ima problema sa osetljivim genitalijama majcinski preporučuje ovaj gel!

  2. Svidja mi se post, sve je opisano, uslikano, i nadasve bez ustezanja da se istaknu i nedostaci. Drzim se devize, prvo testiraj, pa investiraj :). Sve najbolje!

      • Osetljiva koza je stanje koze, i svaki tip koze moze biti osetljiv. Tako da to sto je neka koza osetljiva ne znaci da je i suva. Sem toga, kad prikazujes proizvod osnovna informacija je da znas za koji tip koze je namenjen. Ako si vec izabrala taj prozivod onda napisi post kako treba, jer ce posle neko otici u apoteku da kupi ovu kremu za “suvu kozu” i sebi napraviti problem. Pozdrav

      • Poslovna, u tekstu sam napisala da je namenjena za osetljivu kozu lica i da pretpostavljam i suvu jer mojoj masnoj ne odgovara. Ako ova informacija + fotografije deklaracije nisu dovoljne, najbolje je da se svaki potencijalni kupac obrati dermatologu.

  3. Pingback: Trenutna nega tela uz La Roche-Posay LIPIKAR novitete | According to Vera

  4. Pingback: NOVO La Roche-Posay Effaclar Duo (+) | According to Vera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s