Zoja Zec Šampon Za Suvo Pranje Kose

Izuzetno sam se radovala ovom proizvodu kada sam ga dobila. Budući da, kada vezujem kosu u rep. volim da nanesem šampon za suvo pranje, očekivala sam da će ovo za mene biti spas. Iako namenjen za brinete, ovaj šampon i nama crvenokosama može dobro da stoji.

Medjutim, par stvari ne mogu da oprostim ovom proizvodu, te mislim da će u budućnosti biti teško koristiti ga.

Prvo, pakovanje. Kao što vidite na fotografijama ispod, prah je smešten u metalnu kutijicu, koja se jaaako teško otvara. Morate biti pažljivi, jer sam ja svaki put do sada, prosula pola pakovanja, smao otvarajući.

VDP_1482

Drugo, mnogo je lakše koristiti šampon u spreju, jer ovaj prah kosa ne upija, odnosno ostaje na površini i kada prodjete rukama kroz kosu, očekujte da prah pokupite sa sobom.

Ono što mi se dopada jeste neki citrusni miris. Ne znam tačno šta osećam, jer u sastavu nema nikakav ekstrakt citrusa. U svakom slučaju, ispod na fotografiji pogledajte sastav, a ono što je bitno jeste da miris zaista osvežava i prija.

Kod Silvije na blogu možete videti fotografije pre i posle i uveriti se da ovaj prah matira kosu. Čitajte post OVDE.

VDP_1483VDP_1484

Moje mišljenje je da za sada, prirodnim proizvodima ne možemo postoći efekat kao onim koji su puni hemikalija. Nadam se da će se to promeniti, a do tada, koristiću Batiste šampon za suvo pranje, koji me do sada nije izneverio.

Što se tiče kupovine, znate da na sajtu www.zojazec.com možete poručiti proizvode, medjutim ja nisam našla ovaj šampon, tako da preporučujem, ukoliko želite da ga kupite, kontaktirate proizvodjača.

*PR proizvod

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s